1 september 2011

Even voorstellen


Dit is de eerste blog post die ik doe voor mijn eigen bedrijf. Even voorstellen, ik ben Arne Durr eigenaar en oprichter van het bedrijf D-Byte. Dat gespecialiseerd is in het maken van geo 3D modellen voor Google Earth en AR applicaties.
Ik maak al sinds 2006 non-profit geo 3D modellen voor Google Earth als hobby, in 2009 ben ik een eigen bedrijf begonnen voor het maken van website en geo 3D modellen. Sinds 2011 ben ik me meer gaan specialiseren in het maken van de geo 3D modellen.
Één van mijn eerste grote geo 3D projecten was het maken van een model voor Google Earth van het nieuwbouw kasteel Groot Horloo in Ermelo. Later dat jaar kwam ik in contact met het NAi (Nederlands Architectuurinstituut) via een mede geo 3D model makker Dick Stada. Het NAi wilde gebruik maken van mijn diensten voor hun AR (Augmented Reality) applicatie UAR voor de Android en Iphone. Hiervoor heb ik 6 modellen gemaakt.
Na deze succesvolle projecten werd het eens tijd om de website een behoorlijke poetsbeurt te geven een blog op te zetten en gebruik te gaan maken van de sociale media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+. Meld je gerust aan bij een van deze kanalen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rond D-Byte.
Binnenkort meer over de ontwikkeling van de website, modellen voor UAR, Layar en Google Earth.

Met vriendelijke groet,
Arne Durr

Geen opmerkingen: